Landhuis Eelerberg Stopt
Wij stoppen met onze activiteiten als trouwlocatie

Cake & Bubbels and more...

In de schaduw van de oude eik met je dierbaren proosten op de liefde, champagne op het terras te midden van alle prachtige kleuren van het bos of met een zonnetje op je gezicht genieten van een diner op het gazon. Wat jouw wensen ook zijn, tegen het decor van het monumentale landhuis komen al jouw plannen volledig tot zijn recht. 

Jouw Receptie, Borrel of Diner...

Van glaasje champagne na afloop van de ceremonie tot aan uitgebreid tafelen voorafgaand aan het avondfeest, we hebben al vele varianten voorbij zien komen. Ook voor jullie receptie, borrel of diner geldt dat dit deel van jullie speciale dag eruit moet zien als jullie droom en dat het vlekkeloos moet verlopen. Van aankleding tot catering, we kunnen jullie met onze eigen partijen volledig ontzorgen of samenwerken met door jullie zelf in de arm genomen partijen. Als het maar wordt zoals jullie voor ogen hebben!

Note: Avondfeest

In verband met de gemeentelijke bepalingen hebben wij moeten besluiten dat per 2021 een receptie, borrel of diner op onze locatie tot uiterlijk 20u kan duren en is het geluidsniveau van muziek begrenst. Zouden jullie graag na de ceremonie, receptie en / of borrel of diner een avondfeest willen plannen, dan kunnen wij in de omgeving een aantal locaties adviseren waar jullie je prachtige dag vanaf Landhuis Eelerberg naadloos kunnen laten overgaan in een daverend avondfeest om jullie huwelijksdag knallend af te sluiten.